Zapadna civilizacija nažalost pokazuje sve veće znakove duboke bolesti

Lia Thomas

Lia Thomas, muškarac od rođenja je pomeo svu konkurenciju na nedavnom NCAA natjecanju u plivanju, probio puste rekorde, potpuno izdominirao u natjecanju. U čemu je problem? Nije stvar u dopingu, natjecao se sa ženama.

Kako je točno došlo do toga? U posljednjih par desetljeća u SAD-u se puno zalagalo za prava transrodnih osoba. Da su ravnopravni u svemu, da ih se ne diskriminira, da mogu normalno funkcionirati u društvu, da nisu izvrgnuti ruglu, da se mogu zaposliti kao i svi drugi. Donedavno su ljudi iz te zajednice uglavnom bili u skrivanju, proglašivani mentalnim bolesnicima i brojne druge probleme su proživljavali. Danas su stvari dosta drukčije, prihvaćeniji su i to nije došlo iz vedra neba, dugačak proces je doveo do toga, slično kao što je bilo za homoseksualne osobe i druge razne manjine. To je dobra civilizacijska stvar da se bolje uklope i da ih se ne diskriminira.

Međutim, nakon tih važnih pobjeda za trans osobe u društvu kao da je došlo do zasićenja i borba se nastavlja, ali je otišla u totalni apsurd, a i sami pripadnici trans zajednice su protiv gluposti kakve gledamo danas.

Potpuni raspad realnosti, institucije i mediji su zastranili i suludo brane neobranjivo

Danas u SAD-u, a i u Europi to lagano dolazi; postalo je neprihvatljivo reći da su muškarci i žene drukčiji. Najnoviji trend kaže da je spol socijalni konstrukt, da su gluposti ikakve razlike između spolova i da svak može biti što god hoće i kako se osjeća. Tu se čak ne misli na to tko ima kakve genitalije, nego negiranje najosnovnijih bioloških činjenica:

  • razlika u muskulaturi i gustoći kostiju žena i muškaraca, gdje su odrasli muškarci u prosjeku puno fizički snažniji od odraslih žena
  • utjecaj hormona, prvenstveno testosterona kod muškaraca koji dovodi do veće i jače građe tijela
  • popis je podugačak, i nipošto ne želimo insinuirati da su žene inferiornije od muškaraca, samo da su po mnogim biološkim postavkama različiti

Oduvijek se zbog navedenih razlika odvajao muški i ženski sport u kompetitivnom natjecanju, to nije slučajno

Osim u rijetkim slučajevima se timski ili jedan na jedan sport strogo dijelio po spolu. Ima smisla, žena sa svojom građom je bliža drugoj ženi i to je jedino pošteno da se međusobno natječu za prestiž i nagrade. Više to nije slučaj i aktivno se ženama i svim njihovim naporima pljuje direktno u lice dozvoljavajući muškarcima da se natječu protiv njih.

Lia Thomas se rodio kao muškarac, zajedno s testisima, muškim hormonima i svojih 23 godine živi i razvija se u tijelu muškarca. Pokušao se natjecati s muškarcima, ali tu je katastrofalno prolazio, rezultati mu nisu niti vrijedni spomena. To nije sramota, netko je bolji, netko je lošiji.

Pošto je danas očito sumrak pameti, gospodinu Thomasu je pala na pamet sjajna ideja i to mu je prošlo. Proglasio se ženom, i dozvoljeno mu je natjecanje sa ženama. Da, upravo tako jednostavno. Nije se niti podvrgnuo hormonskoj terapiji, ili fizičkoj promjeni spola. Čak još uvijek po vlastitom priznanju izlazi na spojeve sa ženama, znači seksualno mu je privlačan suprotan spol, tj. žene.

Već neko vrijeme se plivačice bune na Thomasa, da ne pokriva u svlačionici svoje muške genitalije i nije im to baš svejedno. Više puta su se žalile na to svojim trenerima i organizacijama koje im vode sport. Potpuno su ignorirane.

Institucije bi trebale besramne likove poput Thomasa izbaciti naglavačke, a ne im povlađivati

Uvijek je bilo kretena koji hoće iskoristiti situaciju. Dosad smo imali institucije koje će reći, “sori, ti si muškarac, ovo je žensko plivanje… muški su ti u drugoj zgradi, probaj tamo“. Namjesto toga imamo situaciju da su toliko svi u strahu od medijskog blaćenja, kako ne bi ispalo da jadnoj trans ženi ne daju da se natječe, pa radije svoje sportašice bace pod vlak, samo da piskarala iz NY Times i sličnih prolupalih medija ne pišu ružno o njima.

Ovo je nažalost potpuna degeneracija vrijednosti i što je još gore zdravog razuma. Naravno, transrodne osobe se mogu osjećati kako god hoće i proglasiti kako god hoće, mogu ići se podvrgnuti promjeni spola i uzimanja hormona koji žele. To ne znači da bi netko tko je muškarac cijeli svoj život i očito ima puno jaču fizionomiju se tek tako smio natjecati sa ženama.

Nije prvi slučaj, već je bilo dosta sličnih situacija

Dva srednjoškolska momka koji nisu uspjeli niti kvalifikacije proći za trčanje na 400m s dečkima, pa su se proglasili curama i pomeli srednjoškolke koje su možda računale na stipendije, trenirale godinama i žrtvovale se za rezultate. Bilo je slučajeva MMA natjecatelja koji su se isto tako proglasili ženama, a cijeli život su muškarci i tako su trenirali i nemilosrdno porazbijali svoje suparnice.

Svjedočimo li zapravo početku kraja zapadne civilizacije? Za Rimsko carstvo se tako govorilo o bakanalijama i sve većim perverzijama u društvu, koji je uz brojne druge čimbenike dovelo do potpunog unutarnjeg urušavanja. Kad se negira stvarnost i kad se u sve veće fantazije društvo ukopava, beskrajne Twitter diskusije gdje se žustro svađa o potpunim glupostima i sve veći jaz se među stanovništvom događa, samo je pitanje vremena kad će poslovični barbari nahrupiti na vrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *