Tko bi rekao, “američki dužnosnici” su lupetali!

Izgleda da N1 koji je prenosio CNN koji je prenosio “američke dužnosnike” ipak nije imao precizne informacije i Rusija se zapravo uopće ne povlači? Šteta, to je ionako bilo predobro da bi bilo istinito. Kad se Rusija bude povlačila, sigurno to nećemo čitati unaprijed od američkih dužnosnika nego će se to jednostavno dogoditi.

Moramo svi shvatiti da su mediji pogotovo danas kad možeš u neograničenim količinama članke štancati postali leglo dezinformacija i gluposti. Sve naravno upakirano u lijepi članak sve s “pouzdanim izvorima”. Jako često iskrivljavaju činjenice i pišu stvari koje nemaju veze s vezom. Pogotovo su naslovi kriminalni koji često nemaju apsolutno nikakve veze sa člankom kad ideš čitati.

To ne znači da je sve u medijima laž. Želja za informiranošću je ljudska i bitna za donošenje odluka i formiranje kvalitetnih, na činjenicama baziranim mišljenja. Moramo znati filtrirati totalni škart, koji nažalost je valjda 90% po tim takozvanim mainstream medijima, a onih 10% možda nešto i ima zanimljivo i što bi trebali znati.

Živimo vremena revolucije, dobivamo instantne informacije s druge strane planete u sekundi, ovo je kao Gutenbergov tiskarski stroj, samo na n-tu potenciju. Potražite vjerodostojne informacije drugdje, nemojte se oslanjati na TV i najpoznatije portale, jer vam doslovno lažu u lice i rade za interese velikih korporacija i država. U zadnje dvije godine se to iskristaliziralo.
Vjerojatno je to uvijek i tako bilo, samo to nismo vidjeli dok nisu postali za vrijeme ove navodno zdravstvene krize posebno degutantni i otvoreni u zazivanju državne prisile, kažnjavanju, segregaciji zdravih ljudi i ostale gadarije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *