Zašto novinari više ne slušaju struku?

Dvije godine su se mediji ulizivali HUBOL-u, ceremonijalno prenosili zahtjeve za što jačim državnim tiranijama, što besmislenijim mjerama to bolje. Obožavali su liječničke udruge, razne nesriće, ivoiviće i slične koje su tako s guštom prenosili i zastrašivali javnost na najgore moguće načine. Psihopatski su uživali u tome i htjeli su što više državne čizme nad vratovima neistomišljenika.

Najstrože su osuđivali očajnička “okupljanja građana” koji su bili protiv potvrda, segregacijskih, društveno i gospodarski štetnih politika. Uvijek bi vadili neke ekstremiste koji se pojave na svakom okupljanju i blatili na sve moguće načine sve nas koji smo bili protiv odvratne i potpuno neopravdane državne tiranije i suludih Pravila.

Sad smo došli do trenutka kad HUBOL i cijeli taj sustav ideološki kontrira medijski uvaženom mišljenju. Sad je drvlje i kamenje, sad je potpora “okupljanju građana”, sad izvuku najbolje njima elemente i stave u naslov. Sad se novinari ne boje da će se širiti virus? Zaboravili na pandemiju? Na sve se to zaboravilo i okrenuli su se protiv njih.

Zašto se sad ne sluša struka? Sad im je stalo odjednom što se krše prava te gospođe, koja ima zakonsko uporište i sve potrebno da se odradi, pa makar se to ne sviđalo nekima od Struke i koji to očito blokiraju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *