Pokvareni znanstvenici opet pale sirene na uzbunu

Mjere i prisile na određenu proceduru su jako popularne sa vlastodršcima. Sirene uzbune na virus se opet vraćaju. Nije uopće stvar spašavanja života, jer se sad već zna da pristupom mjera apsolutno nikog i ništa se ne spašava.

Razlog zašto su ove mjere tako popularne jer u sebi sadržavaju kontroliranje ljudi. Vlasti i bijedni “znanstvenici” željni 5 minuta slave uživaju u tome govoreći nam što moramo raditi i kada, prekrivati lice, držati nas doma i naravno kažnjavati svakog tko želi samo živjeti svoj život i nedaj bože imati drukčije mišljenje od uvriježenog.

Nakon toliko tiskanja novca za nerad, vidimo konačno posljedice ludosti. Naime, mnogi su upozoravali da ubacivanjem toliko novca u sustav iz vedra neba će rezultirati teškom inflacijom. Koliko nam još inflacije treba? 10%? 20%? 30%? 500%?

Strani znanstvenici su uglavnom u svojim krugovima gdje nema drugog mišljenja, u tzv. eho komori istih glasova i odbijaju slušati ikakvo drugo mišljenje. Slabići od političara potpuno su se prepustili “znanosti” i vrlo rado sudjeluju u farsi. Popustili su pod pritiskom, prestrašeni da će ih ti znanstvenici nabiti na kolac, okrivljivati za smrti i slično. Moram napomenuti da su u Hrvatskoj vlasti bile iznenađujuće realne i uvodili su minimum mjera da zadovolje gazde u Bruxellesu.

Medijske figure, gotovo sve su bili glasne u promoviranju ovog svega. Njima je to sve igra, i puhali su u isti rog kao i vlade, pa je to vjerojatno rezultiralo i raznim protuuslugama i novcem. Sramotno ponašanje svih navedenih, ovo je jedna moralna kriza, što prije shvatimo svi u široj populaciji to bolje.
Puno znanstvenika je zagovaralo normalniji pristup pandemiji poput deklaracije iz Great Barringtona. Tri eminentna znanstvenika iz područja epidemiologije su zagovarali normalniji pristup i dosadašnje mjere su nazvali najgorom pogreškom javnog zdravstva u povijesti. Naravno, bivali su demonizirani i šikanirani na najodvratnije moguće načine od strane medija i vlada.

Ovaj eksperiment se mora privesti kraju i počinitelji ovog užasa moraju odgovarati. Buduće generacije će na ovo gledati kao jedan od najvećih povijesnih kretenizama, potpuno suludi odgovor na jedan virus. Opraštam sve što se tiče proljeća 2020., nije se znalo itd. Sve nakon toga je čisti zločin, od ponovnih zatvaranja škola, biznisa, kulture pa do prisilnih bocki koje su ispale fijasko na svoj način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *