Plašite se, poručuje po milijunti put cijenjena struka

Nova runda plašenja, ovaj put iz pera nečeg što se zove “Agencija lijekova Europske Unije”. Virus cirkulira i brzo se razvija, ozbiljno stručnjaci plaše, baš kao i svaki drugi virus na ovoj planeti.

Međutim brige nema, jer su razvili bocku upravo za varijantu “onog što se ne smije ni izgovoriti zbog raspištoljenih cenzora”, varijantu koja je izumrla prije skoro godinu dana. Dobre farmaceutske firme razvijaju u međuvremenu i još ažuriraniju bocku za soj koji je tek nedavno izumro.

Interes za ovim novim i poboljšanim je kao što možete zamisliti mizeran, a to sve struci predstavlja strašnu brigu. Pripremite se na sveopća plašenja i upozorenja, na svima nama je dužnost da smirimo svoje prijatelje i obitelj koji možda još uvijek ova plašenja preozbiljno shvaćaju.

Razgovarajte s ljudima, ne napadajte ako ih ovakve “vijesti” zabrinjavaju. Argumentirano i smireno razložite sve, ukažite na nebuloze u zadnje dvije godine, ukažite na potpuni apsurd komunikacije s populacijom. Zatvaranja svega su bila destruktivna na društvo, na obrazovanje, na gospodarstvo. Prisile na bocke su također bile nezapamćeni fijasko, ništa od toga ne samo da nije pomoglo nego je napravilo ogromnu štetu! Ali evo, sad samo još ova varijanta i ova zadnja bocka će sve promijeniti. Samo da poslušamo još jednom struku i damo dva tjedna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *