Pandemija je završila, izjavio je predsjednik SAD-a Joe Biden

Što će sad jadan Lažograf? Jasno, odmah je naglasio kako je još uvijek sve skupa problem, kako se dalje aktivno brine i radi.

Neka, nitko ne želi da itko umre od bolesti, ali ajmo ne raditi više nikad histerične gluposti poput zatvaranja i uništavanja biznisa, kulture, obrazovanja i općenito rastakati tkaninu društva potpuno sumanutim i nikad prije viđenim Pravilima. Ne ponovile se ni potvrde koje su toliko ljudi u SAD-u nepovratno otjerali iz zdravstvenog sektora koji se više nikad neće vratiti na takav posao jer su se snašli negdje drugdje.

Povjerenje prema WHO-u i razno raznoj ‘struci’ je potpuno skršeno. I to iz dobrog razloga. Dvije i pol godine laganja, muljanja, ‘slušaj mene, ja sam znanost’ i slično je ostavilo duboki trag na svima nama. Znanost ne funkcionira tako niti je ikad funkcionirala tako, napravili su kult iz svega, cijela poanta je diskurs unutar znanstvene zajednice i šire populacije, a ne brutalno gušenje ikakve rasprave i zatiranje drugih mišljenja.

Da su pametni WHO, CDC i druge po svijetu javno-zdravstvene institucije bi morali se ispričati za mnogo stvari i početi govoriti istinu. Nažalost, toliko su se navikli na bezočno laganje i toliko su te institucije propale moralno i na svaki mogući način da je upitno je li to uopće više moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *