Podaci u ozbiljnom istraživanju u UK pokazuje nuspojave bocke, prve konkretne brojke izlaze

Izlaze podaci, vrlo ozbiljno istraživanje u Ujedinjenom Kraljevstvu doktora Malhotra, renomiranog kardiologa, pokazuje da u 1 od 800 slučajeva se razvijaju problemi poput miokarditisa, a mediji i establishment to tretiraju kao nešto bezazleno i prolazno, ako uopće i priznaju da se išta događa.

Miokarditis je opasna stvar, to je upala srčanog mišića i ovisno o tome koliko vam se posreći, može odumrijeti vrlo malo ili značajan broj stanica mišića. Samo jedan problem, kad se to dogodi, te stanice se ne regeneriraju, smanjena je funkcija srca i čekaju vas doživotni zdravstveni problemi.

Doktor Malhotra je u početku bio veliki pobornik bocke, aktivno je radio na kampanji da se skeptike uvjeri da je sve OK. Međutim, nakon podataka koji govore drugu priču čovjek je promijenio mišljenje i kao savjesni liječnik i znanstvenik upozorava što se događa.

Čisto za usporedbu, kad su u sedamdesetima posumnjali da c*pivo za gripu uzrokuje Guillain-Barréov sindrom (teška neurološka i autoimuna bolest) na 1 od 100.000 dozi sve je ekspresno zaustavljeno dok se ne vidi što se događa, a bilo je i sličnih zaustavljanja na drugim bolestina.

U ovom slučaju su se izvještaji s terena ne samo ignorirali nego aktivno zataškavali. Istina ima tu neugodnu tendenciju da izviri svoju ružnu glavu vani prije ili kasnije, tako se i sad napokon događa i sve više znanstvenika i liječnika upozorava na ovaj sveopći fijasko i zazivaju zaustavljanje te kampanje. Pogotovo su u riziku mlađi ljudi od 18 i to su dečki više na udaru, a općenito svi ispod 40 su u većem riziku srčanih problema.

Tko ili što stoji iza svega ovog? Pharma kompanije iza dva najveća proizvođača proizvoda kojim su milijarde prisiljene da uzmu su zaradile basnoslovne novce zadnjih godinu i pol dana. Astrazeneca koja je prodavala svoj, na staromodnoj tehnologiji napravljen pripravak po proizvodnoj cijeni je brzo istisnuta iz tržišta, demonizirana i na kraju efektivno ukinuta. Možda je sve slučajnost, ali najčešće je sve skupa vezano za novac, ovaj put nije ništa drukčije.

Pogledajte cijeli intervju doktora Malhotre:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *