Kina je popustila mjere i dogodilo se jedno veliko ništa, ali zapadnjački mediji ne mogu to prihvatiti

Kad je Kina popustila mjere, NY Times i brojni zapadnjački mediji su se naslađivali – sad će silne smrti, sad će užasi. Pošto su to dobri i puni integriteta mediji ne bi oni nikad bezveze nešto pisali. Išli su svoje najcrnje prognoze potkrijepiti dokazima.

Pomoću satelitskih snimki su promatrali razlike u nekim krematorijima u Kini gdje je više bilo parkiranih automobila nego na prijašnjem datumu. Njihov zaključak je bio da je to tsunami smrti zbog ‘rone. Čak su i zvali neke od tih krematorija da pitaju imaju li posla, pa kad su u jednom dobili odgovor da su dosta zauzeti, to im je krunski dokaz. Case closed, ogromne naslovnice “horor u Kini” zbog jednog-dva krematorija koji možda imaju više posla nego inače. U zemlji od 1.4*10^9 ljudi, gdje je daleko više starih nego mladih i vjerojatno se značajnije umire, ali ne od njihove najdraže bolesti nego nekakvi dosadni rakovi, puno lošija zdravstvena skrb za najšire mase i starost generalno.

Na što su spali nekoć ipak koliko toliko respektabilni mediji. Svjedočimo u realnom vremenu aktivno propadanje velikih publikacija i ovo su smrtni trzajevi. Mlađa generacija uopće ih ne šljivi pol posto, čitanost je jako pala. Spali su na to da ih Pf!zer, Bil Gec i slični financiraju u zamjenu za hvalospjeve bogatunima sa srednjom školom i sijanje straha od respiratorne bolesti.

Nema nikakvih širih problema bez mjera. Propisna znanost je neumoljiva, podaci samo dolaze i dolaze, što se tiče bocke i svega ostalog. Oštromjeraši i razni korisni idioti koji su vidjeli svoju priliku da svima diktiraju život su dobro iskoristili dvije pandemijske godine, ali tome je došao kraj. Mediji su si potpuno uništili kredibilitet i uglavnom ih se posprdno gleda i čita, znanstvenici koji su prodali dušu vragu su napravili nesagledivu štetu ugledu cijelom nizu polja djelovanja medicine. Tko će im išta više vjerovati, kad su toliko konzistentno bili u krivu i s guštom su gurali bespotrebnu tiraniju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *