Pernar se vraća!

Pernar se vraća iz (politički) mrtvih! Kao platformu za povratak u prominentnost je iskoristio “slučaj Zambija”. Naime, kako je u Bujici najavio ići će direktno u Zambiju svjedočiti protiv posvojitelja ako Možemo ne pusti Marka Franciskovića iz pritvora do 21h večeras!

Da, dobro ste pročitali nebulozu. Francisković je odvojena tema i sramota našeg sustava. Na stranu što mislili o njemu, protiv njega nije kako treba dignuta optužnica, i već preko godinu dana leži po pritvorima bez konkretnog suđenja, niti je jasno što mu se stavlja na teret. Ovo je već za neku veću instancu Europskog suda!

Očito se Pernar misli opet kandidirati za Sabor i ovo mu je odskočna daska da mobilizira određeni dio glasačkog tijela koji je strašno protiv ovih koji su zaglavili u Zambiji. Sve i da jesu s potpuno lošim namjerama išli u Kongo doslovno kupiti djecu i oteti roditeljima iz naručja koji je nivo ići protiv svojih sunarodnjaka svjedočiti u stranu zemlju? Čak i iz perspektive prljavih političkih igara ovo je gadarija. Bio je bolji kad je argumentirano rigao HDZ po Saboru i nabijao im na nos afere, daleko produktivnije!

Nije njemu stalo do djece, nije mu stalo do zakona Konga i Zambije, nije mu čak stalo ni do transrodnih osoba i njihovih prava, samo mu je stalo da se vrati u žižu. Konačno je nešto iskočilo gdje se može pošteno aktivirati, tajming je odličan jer su iduće godine parlamentarni izbori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *