Nitko ne dolazi u pomoć, moramo se sami izboriti opet za svoje slobode!

Pitanje koje će se sigurno postavljati u budućnosti. Svjedočimo nečuvenim i van svake pameti vremenima. Totalitarizam je na vratima, ovo odavno više nema nikakve veze sa zdravljem. Nemojte misliti da će stati na potvrdama, sjetite se samo ožujka prošle godine i “ostanite doma dva tjedna da se spljošti krivulja”. Vlade su osjetile trenutak za nezapamćena proširenja ovlasti i povećanja birokracije i iskoristile su metež i dalje ga potencirali preko “struke” i pokvarenih medija.

Glavne stranke su rekle svoje, oporbene stranke i političari potpuno stoje uz sve ovo i njima je to sve OK uz časne iznimke. Nemojte im to zaboraviti nikad, ovo bi mogla biti prilika za detaljnu reformu i čišćenje političkog sustava mirno kroz izbore. Svi ćemo doći na tapet, koliko ćete još puta pristajati na bustere, čekanje na hladnoći da bi zaštitaru pokazali komad karte za ići popiti kuhano vino i slično?

Ukoliko taj sustav zaživi, ja mašte nemam na koje načine će nas sve s tim zaj*. Opa, imao si nekakvih neuroloških problema prije 10 godina i završio u bolnici? Možda ovaj koncert sa snažnim svjetlima nije za tebe, ne možeš ući!

Svi se moramo uključiti na neki svoj način, nijedan doprinos nije premalen ili beznačajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *