Prosvjedi protiv mjera u Europi su brojniji nego što mi mislimo!

Ne budite u zabludi, “spontanih okupljanja” je sve puno po Europi. Na snimci vidimo Austrijski grad Linz, populacija oko 200k. Jako puno ljudi je po ulicama, bunt i neposluh sve više raste. Po sudovima redom padaju suludi mandati i urušava se lagano ta klimava kula od karata.

Naravno, nije još ništa gotovo. Ovakva okupljanja će samo rasti u broju, jer su vlade zauzele krajnje imbecilan i neodrživ stav i zavjetovali su se uništiti sve građanske slobode i ono po čemu je Zapadna civilizacija uistinu jedinstvena kroz povijest. Neće im to proći, narodu je dosta!

Naši mediji izvještavaju tu i tamo, čisto kao kuriozitet da se ne može reći da ne pokrivaju. Oni se čvrsto ne slažu s tim okupljanjima, taj dio je jasan. U njihovu obranu, i prije ovoga svega se slabo izvještavalo o antiglobalističkim prosvjedima u Hamburgu kad su bili, i brojni drugi. Dosta smo mi izolirani zapravo od EU mentalno, što po kulturi, što po jeziku i hrvatskoj publici su događanja u tim zemljama relativno nezanimljivi.

U svakom slučaju ovakvih scena ima posvuda po Europi, u manjim i većim sredinama i svakako daje nadu da će vlade biti prisiljene svoje bespotrebno ugnjetavačke politike povući. Nema odmora dok i zadnja od tih ludosti što su implementirane na proljeće 2020. se ne povuku i ostanu kao neugodno sjećanje!

Izvor videa: Live World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *