Plašenja javnosti prelaze svake granice. Prestanite čitati potpune bedastoće, gasi portale i TV!

Dotični iz članka ispod je bakterijski infektolog u postoperativnim uvjetima nakon ugradnje umjetnog kuka. Niti ne živi u Hrvatskoj. Nevjerojatni su ovakvi članci, s ovakvim naslovima, samo dizajnirani da plaše javnost.

Učinio sam ono najgore, u ime istraživanja i fair playa pročitao sam ovaj potpuni škart od članka. U njemu nema nikakvih podataka, ni ‘z’ od znanosti, niti istraživanja oko omi*, nema nikakvih činjenica ili ičeg zapravo od supstance. Samo hrpa mišljenja bakterijskog infektologa baziranog na ničem i doslovno smišlja najgore moguće scenarije, i naravno zagovara da se najneugroženiju skupinu podvrgne upitnoj medicinskoj proceduri. Apsolutno strašno u što su se mediji pretvorili. Ne zna se tko je gori, ovaj što lupeta, ili ovi što rado prenose baljezganja.

Da netko od nas smrtnika kaže da je cj* opasno za djecu ili odrasle brzo bi valjda završili u zatvoru zbog širenja panike, ali kad gospodin infektolog kojemu to niti nije fah kaže onda sve OK – jer je unutar njihove zlobne agende maltretiranja i plašenja svojih čitatelja. Sve OK, Fejktograf ne reagira, nothing to see here, move along!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *