Iznenada

Nitko ne zna zašto. Mladi sportaš, uvijek mladi muškarac. Srce ga izdalo. Svi u čudu.

Pažljivo se ne spominje status medicinske procedure, a inače to nabijaju na nos kad god stignu. Ogroman porast u usporedbi prema podacima do 2021. naglo mrtvih ili s ozbiljnim problemima u bolnici koji se ruše po utakmicama i treningu. Nisu pošteđeni ni treneri. Mladi, ekstremno fit ljudi. Nitko ne zna, valjda su se previše veselili, tako je jedan portal bio morbidan. Valjda je previše golova dala njegova momčad, pa je eto veselje jednostavno bilo previše.

Što se dogodilo to 2021. da odjednom toliki porast mladih i zdravih ljudi koji padaju ko muhe na terenima diljem svijeta u daleko većim brojevima nego prije? Zasad se službeno ne zna, ali se nagađa u tišini, mrmlja se na kavama, ali tako da se ne čuje jasno što misliš.

Svejedno, ja imam pouzdanja u ljudski rod i znanstvenu metodu. Istina će izaći na vidjelo, mnogi će se sramiti što su sada besramni i osjećaju moć kad su dio većine koja baljezga svoje i potpuno su izgubili mogućnost kritičke misli. Opijeni su. Mnogi će završiti na sudovima i u zatvorima, mnogi će završiti trajno osramoćeni i diskreditirani jer su se sramotno ponašali.

https://sibenski-glas.com/2021/12/07/mladi-sportasi-u-zadnje-vrijeme-puno-cesce-kolabiraju-o-cemu-se-radi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *