Novinari, tj. korona aktivisti imaju razloga za slavlje, stižu nove mjere!

Danas novinari imaju razloga za slavlje

U redakcijama diljem Hrvatske se otvaraju šampanjci. Novinari, urednici i vlasnici medija skaču od sreće gore dolje, high fiveaju se i vjerojatno će do duboko u noć slaviti. Vode se krvave bitke tastaturama i svim ostalim raspoloživim oružjima – tko će prvi napisati sretnu vijest!

Istina, ovaj put nisu baš dobili puno represije i tiranije, ali jesu uspjeli isprovocirati svojim strašenjem populacije novi val besmislenih zabrana i ograničenja. Ako vas zanima na koji su način ovaj put oštetili svojim aktivističkim djelovanjem društveni život otvorite bilo koji portal, to će biti odmah na početku, udarna vijest.

Političari u Hrvatskoj nove mjere nerado uvode, barem se tako čini. Vlada je pod nevjerojatnim pritiskom medija koji su se zavjetovali uništiti ovu civilizaciju, svaku formu zabave, kompletne branše djelatnosti i naravno vlastitu reputaciju objavljivanjem dezinformacija, laži i polovičnih pokrivanja nekih situacija. Sve se pamti i bilježi, a nekim od tih aktera će biti jako neugodno kasnije kad shvate što su to učinili i u kojoj gadariji su tako sa žarom sudjelovali. Samo nekim, većina je beznadno zabrazdila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *