Novaku Đokoviću viza ipak valjana, ali još uvijek nije sigurno hoće li moći igrati na turniru!

Novak Đoković, trenutno tenisač br. 1

Đokoviću je australski sud dozvolio da ostane u Australiji. On je imao valjanu vizu s kojom je sjeo na avion i sletio najnormalnije u zemlju, da bi se australska vlada sjetila otkazati vizu na aerodromu. Sve skupa je samo još jedna manifestacija političkog spektakla koji gledamo zadnje dvije godine, potpuno bezveze su mu ukinuli jer nije po volji zbog svojih stavova.

Naravno, ništa to još ne znači da će igrati 17. siječnja na turniru. Ovo je samo prvi korak da uopće može ostati na teritoriju Australije, jer ministar imigracija ima egzekutivne moći i njegovo je diskrecijsko pravo bez puno razglabanja ipak ga izbaciti.

Australija se već dosta sramotila, prvo s onim nevjerojatnim konc logorima, a sad je udar i na čuveni Grand Slam turnir. Tko će više normalan htjeti ići tamo turistički? Kad vidimo što rade tenisaču br. 1 koji je pun para i slavan, što bi radili meni ili vama da nešto pođe po krivu, a došli smo samo vidjeti klokane? Velika je ovo ljaga na Australiju i njen narod, od ovoga će se oporavljati desetljećima. See lessEditLikeCommentShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *