Napad blatom na zastupnika Francuskog parlamenta

Čovjek kojeg gađaju blatom je Stefan Clero, zastupnik u Francuskom parlamentu, i član Macronove La Republique En Marche stranke.

G. Clero je veliki zagovornik potvrda i svega što ide uz to. Poslije ove epizode je bio vrlo uzrujan, govoreći kako je ovakvo ponašanje “nedopustivo”. Interesantno kako se političari uzrujaju kad im netko direktno kaže što misli o njemu i tim divnim mjerama s kojim nas već skoro dvije godine teroriziraju. Svi su oni hrabri dok god nema nikakvih posljedica i sve te odluke njegove stranke i vlade prolaze u tišini i uz veliku potporu medija koji im jedu iz ruke i podržavaju 100% mjere koje god bile da bile. Dok god je besmislene represije, novinari su oduševljeni i podržavat će ih do samog kraja.

Političari su zaboravili da se zapravo igraju s vatrom i rade vrlo opasne stvari i da razbješnjuju veliki dio svog naroda, pogotovo nakon Macronove izjave da mu je cilj “raspizditi” ove koji neće pod iglu. Dobro je i prošao, moglo je biti i puno gore. To je još jedan dokaz da je većini koji se buni na ovo zapravo svega dosta i hoće da ih se pusti na miru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *