Dr. Rochelle Walensky o neefikasnosti cjepiva u prenošenju bolesti

Doktorica Rochelle Walensky je direktorica američkog CDC-a. Izgleda da se narativ iz te utvrde propagande lagano mijenja, čak i sami su prisiljeni priznati ono što svi već znamo barem od ljeta. Tko misli ići pod iglu nek ide, starije osobe, ljudi s raznim komorbiditetima itd. Trebalo bi biti dobrovoljno, a razne potvrde i prisile su potpuno bezveze.

Ako čak ova Rochelle priznaje da se c* mogu zaraziti uredno (i širiti dalje), znači da su potvrde više štetne nego korisne, pogotovo u bolničkom sustavu. Vrijeme je da se to sve ukine, cijeli ovaj morbidni cirkus kojem svjedočimo uz malo sreće dolazi svom kraju.

Maske u školama i drugdje, gomila tiranskih prisila je bilo bazirano na nedokazanim znanostima (junk science). Vlade je više brinulo kako će ispasti i hoće li ih se moći okriviti za nečiju smrt, pa su pod nezapamćenim pritiskom medija koji su nanjušili krv bili gotovo primorani uvoditi sve luđe i apsurdnije mjere. Na kraju se i vladama jako svidjelo to, ali su valjda čak i oni svjesni da ne mogu vječno tako i samo čekamo da se ta kula od karata počne rušiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *