Direktor Pfizera o efikasnosti trenutnog cjepiva

Albert Bourla je trenutni direktor Pfizera

Ovo je direktor Pfizera, Albert Bourla inače po struci veterinar. U ovom kratkom isječku govori o efikasnosti prozivoda koji njegova firma prodaje i priznaje i sam da je dosta neefektivno.

Već se od ljeta zna da bocka ne pomaže baš previše za samu infekciju i širenje, trebalo im je znači preko pola godine da i glavešine same to priznaju javno. Takva, već svima odavno znana spoznaja baca veliki upitnik na potvrde koje su potpuno besmislene i dapače vjerojatno pospješuju širenje zaraze tamo gdje najmanje treba, tipa u bolnicama. Glavno da gnjave s potvrdom u pošti i FINA-i, tamo će veliku razliku učiniti taj komad karte.

G. Bourla izjavljuje da rade novu verziju proizvoda koji će kao pokrivati i ovaj najnoviji soj, i trebao bi biti spreman do 3. mjeseca ove godine. Samo je jedna pouka, a to je da svi ti koji se busaju o prsa i urlaju ZNANOST zapravo nisu sigurni baš u to što govore. Svaka čast, nešto jesu izdali što ipak pomaže kod starijih i bolesnijih osoba, to nije za odbaciti. Svaka starija osoba, tkogod smatra da je ugrožen ili ima neke već prethodne medicinske probleme bi mogao i trebao ići pod iglu, stvarno vam može spasiti život ili teške komplikacije!Problem je što su se kunuli u sve što im je sveto da je 100% efikasno, da je potpuno sigurno, da se nećeš moći zaraziti i širiti dalje, da nema nikakvih nuspojava ikad. Je li stvarno to sve istina? Znate i sami.

U redu, možda nisu znali da će to sve tako ispasti, možda čak na trenutak ako im damo i više kredibiliteta možemo argumentirati da je u najboljoj namjeri i da nisu znali. Samo treba oprez kad slušate te njihove izjave i sve će biti OK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *