U Engleskoj najavljuju skoro ukidanje svih mjera!

Engleska idući tjedan navodno ukida većinu mjera, uključno s najštetnijim od svih – covid potvrde? Neće više maski biti ni u javnom prijevozu ni u školama.

Englezi su se odvažili napraviti pravu stvar, možda i sami vide da te mjere rade nevjerojatnu štetu za psihu nacije i da će skupo plaćati voodoo metode zaustavljanja širenja respiratorne virusne infekcije. Oni još od prošlog ljeta su ukinuli neke mjere tipa ograničenja po kafićima i restoranima i slično.

Škotska isto govori da će popustiti malo, a oni su oštromjeraška meka i po mjeri mnogih koji bi rado državnu čizmu nad svojim vratom, i još važnije nad vratovima svih svojih sunarodnjaka. Valjda će i ostali u UK doći sebi i napraviti što se mora napraviti.

Njemačka i ostatak zemalja na glavnom europskom kontinentu će biti malo teži slučajevi, tu je ludilo stvarno uzelo maha i vlade su im se toliko navikle na količinu moći koja im je pala iz vedra neba da će teško se toga ostaviti.
Ovo su dobre vijesti u svakom slučaju uz cjepiva, tablete i činjenica da je gomila ljudi sad preboljelo stvarno je vrijeme da se prestane uništavati civilizaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *