Vilibor Sinčić, glas razuma i logike. Da, dobro ste pročitali, živa istina!

Isječak govorancije iz Europarlamenta, na podiju je Vilibor Sinčić. Ovo je sramežljivi početak, dosad je diktatura i pritisak javnosti bio nemoguć da se ovako što itko živ usudi uopće izreći. Da se može čuti istina i ono što svi već dugo znamo. Bravo Sinčiću!

U početku će pljuvati sramotne korona-politike prema djeci samo “najbesramniji” političari, a kroz neko vrijeme će gotovo sigurno postati dio mainstream političkog narativa, bit će zgražanja, pokazivanja studija, kuknjava oko djece što smo to napravili i međusobna optuživanja.

Underdog političari ili struja koja nije na vlasti koristi razum i logiku da udara puno jačeg protivnika tj. establishment. Lijepo je vidjeti da smo barem u okviru djece došli barem do toga.Slično kao rat konzervativaca i liberala u SAD-u. Prije 30-40 godina su konzervativci bili dominantni i onda je ljevica se bunila protiv cenzure, protiv raznih diskriminacijskih praksi. U međuvremenu je ljevica pobijedila, zauzeli su gotovo sve obrazovne institucije, i mnoge druge važne društvene punktove, pozicija se obrnula i sad konzervativci kukaju na cenzuru, koriste logiku i smisao da bi udarali na jačeg protivnika.

Slijedi li sličan slijed stvari i s korona-cirkusom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *