Inicijativa NAROD ZA DJECU: Misli na djecu – POTPIŠI SE!

Inicijativu NAROD ZA DJECU pokrenuli su roditelji, prosvjetni djelatnici i građani kojima je neprihvatljivo eksperimentiranje na djeci, a za koje nitko ne snosi odgovornost osim roditelja http://narodzadjecu.org/ 

Pozivaju se svi roditelji, zaposlenici u odgojno obrazovnim ustanovama te svi građani i ljudi, da se priključe sakupljanju potpisa na ZAHTJEV ZA JAVNO OČITOVANJE o posljedicama epidemioloških mjera na djecu, koji će se uputiti nadležnim tijelima i institucijama.

Brojne studije su već dokazale štetnost nošenja maski, provođenja fizičke i socijalne distance, učestale dezinfekcije, online nastave i općenite propagande zabrane i straha na psihofizičko i emotivno zdravlje djece.

Što se tiče cijepljenja malodobne djece uvjetno odobrenim cjepivom za covid-19, ono nije sigurno niti provjereno jer je još uvijek u eksperimentalnoj fazi. S obzirom da je dokazano da ovo cjepivo ne sprečava širenje bolesti, da djeca uopće nisu ugrožena skupina niti prenosioci bolesti, te s obzirom na dosada prijavljene neželjene posljedice primitka cjepiva, njegova primjena na djeci je besmislena, neopravdana i opasna.

Potpisne liste se popunjavaju diljem Hrvatske kod aktivista na štandovima ispred Pevexa u većini gradova pa tako i u Šibeniku, a možete ih i samoinicijativno širiti i popunjavati u krugu svojih poznanika te ispunjene poslati poštom. Sve dokumente i potpisne liste možete skinuti s web stranice Inicijative ili Sindikata Prosvjetitelj:
http://narodzadjecu.org/ 
https://www.sindikat-prosvjetitelj.hr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *