Većina “covid pacijenata” u Engleskoj su u bolnici zbog drugih razloga

FOTO: nhsconfed.org

Oko 52% pacijenata u Engleskoj koji su označeni da su tamo zbog jedine bolesti koja postoji nisu u bolnici zbog tog razloga. Službene brojke po NHS-u, Engleskom zdravstvenom sustavu. Došli su u sustav zbog nečeg stotog i pošto imaju fetiš da apsolutno svakom zabiju famozni štapić, mnogi su na njihovo iznenađenje “pozitivni”.

Zadnje brojke pokazuju da je 6767 od 13023 pacijenata koji su prijavljeni kao da su zaraženi virusom zapravo bili u bolničkom sustavu zbog potpuno nevezanih problema. Incidentni broj slučajeva pokazuje da broj pacijenata koji nisu ni znali da imaju virus je na najvišim nivoima otkad uopće prate takve podatke.

Javnozdravstveni dužnosnici u mnogim mjestima kao npr. u Massachusettsu u SAD-u i u Ontariju u Kanadi su počeli također odvajati ljude koji su završili u bolnici zbog virusa od onih koji su u bolnicu došli zbog nečeg stotog i onda se usput testirali pozitivno. Konačno su se sjetili raditi to zbog zabrinutosti da se virulencija debelo precijenjuje.

Odvajanje ljudi koji su slučajno i “pozitivni” od legitimnih hospitalizacija zbog covida je došlo više u fokus zbog omikrona koji se smatra daleko zaraznijim od prijašnjih sojeva, ali je i dosta blaži.

Ujedinjeno Kraljevstvo je imalo oko 145,000 novih slučajeva c19 slučajeva i to je najveći broj ikad, učetverostručen od 11. mjeseca prošle godine. Međutim, smrti od virusa su 80% manje od prijašnjeg najvećeg vrha u 1. mjesecu 2021.

Sjetili su se konačno tu “sitnicu” uzimati u obzir, gotovo kao da je i samoj struci dosadilo sijati strah i konačno su se sjetili stvari sagledavati realnije. Mogli su tako i od početka, a ne beskrajno strašiti populaciju i pripomagati tiraniji koja se ekspresnom brzinom stvorila oko ove bolesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *