Civilizacijska sramota zvana “mjere” konačno idu svom kraju?

Naslov u svim ovim kanadskim medijima piše isto: “Zdravstveni dužnosnici nagovještavaju završavanje korona restrikcija (ali ne zbog kamiondžija)”


Isti naslov svuda sugerira da ne razmišljaju o tome zbog očiglednog razloga zašto baš sad odjednom mijenjaju ploču. Na to bi pali jedino možda školarci i to nižih razreda osnovne škole. Sigurno su imali isplanirane tako predivne mjere zatvaranja, potvrda, ograničenja kretanja, proširivanje kriminalnog kovid pasoša i tko zna što sve ne.

Nikakve veze ovakav zaokret nema s tisućama vozača kamiona i pristaša koji su zaposjeli glavni grad i napravili potpunu blokadu prometa i života. Premijer Trudeau je doslovno POBJEGAO iz glavnog grada da ne mora razgovarati s prosvjednicima. Nevjerojatan kukavičluk. Sad je trenutak za konzervativnu opoziciju da pomete pod s ovim klaunovima i preuzme vlast, nikad nisu imali bolju priliku!

Ubrzano im se urušava cjelokupna farsa koju su gurali zaista koliko je god išlo, ne samo u Kanadi nego općenito u Zapadnoj kulturi. Ustrašivali su nasmrt populaciju, “struka” je s televizora i portala govorila da je kraj blizu, da će svi pomrijeti ako se ne pokore njihovim potpuno izmišljenim u par dana “mjerama”, zato su im i te debilane i prolazile. Sad sa cjepivom i kad se zna malo više o bolesti, pogotovo s blagim omikronom kraj farse je na vidiku. Čim je došao prvi pravi pritisak slomili su se ko suho granje, maneken Justin Trudeau je pobjegao glavom bez obzira.

Sad je vrijeme da se u Europi napravi nešto slično!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *