Opasno klizanje u diktaturu. Kako će građani Kanade reagirati?

Ovo što Kanada pod Trudeauom hoće napraviti je ono čemu se Zapad uvijek smijao zemljama trećeg svijeta i njihovim tiranskim režimima. Bez ikakvog propisanog procesa, potpuno van zakona dekretom žele zamrznuti ljudima bankovne račune zato jer prosvjeduju protiv tiranskih mjera i postupaka.

Nakon dvije godine političkog orgijanja i potpuno protupravnog ukidanja sloboda dekretima, u glavama manekena poput njihovog premijera je takvo ponašanje postala norma. Nešto ti se ne sviđa, kralj, tj. Trudeau kaže zamrzni sve tom i tom. Tipično diktatorsko ponašanje.

Apsolutno bez presedana u jednoj “finoj” zemlji kao Kanadi, gdje je tobože vladavina prava, a ne pojedinaca opijeni moću.

Možda je to i dobro, građani Kanade će ovo shvatiti kao poziv za buđenje, prebacivanje novca u kripto ili van utjecaja kanadskog diktatora. Stvarno vremena bez presedana, a ovakvo igranje bi moglo Trudeaua skupo koštati, jer ubrzano gubi podršku čak i svoje stranke.

Sve više kanadskih provincija gasi ljubljena kovid pravila, i okreću se protiv gazde. Prosvjeduje se masovno i u drugim zemljama, bit će problema za vladajuće, jer su se ljudi počeli buditi i napokon nakon dvije godine teroriziranja shvaćaju da je virus upotrijebljen samo kao izgovor da se teško stečene bazične slobode preko noći ukinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *